houtstock-houten-weidepoorten-paardenomheining-omheining-wand-palen-geïmpregneerd-schuilhokken-palenboer-palenperpak
houtstock-houten-weidepoorten-kastanje-hekwerk-paardenomheining-houthandel-goedkoop-meise

COMPOSEZ VOTRE DEMANDE

COMPOSEZ VOTRE DEMANDE

COMPOSEZ VOTRE DEMANDE

Voir nos produits Voir nos produits Voir nos produits
houtstock-houten-weidepoorten-kastanje-hekwerk-paardenomheining-houthandel-goedkoop-meise

VOTRE FOURNISSEUR EN BOIS QUALITATIF ET DURABLE

Notre gamme se compose de portails en bois, clôtures pour chevaux, piquets rond en bois et planches en bois. Ces produits durables et qualitatifs sont à emporter ou peuvent être livrés

Portail en bois avec clôture pour chevaux

Vous pouvez choisir entre un portail simple ou double entre votre clôture pour chevaux. Les portails peuvent être attachés directement à votre clôture. Ainsi, vous ne devez pas placer de poteau de portail. Ces barrières en bois sont terminés avec les accessoires qui sont thermolaqué en noir, ce qui rend votre portail plus moderne. 

houtstock-poorten-dubbele-weidepoort-houten-poorten-hek-houten-paarden-omheining-goedkoop-zwarte-scharnieren-grondgrendel

Réactions

Super tevreden met onze dubbele poort en stukje paardenomheining. Het zwarte beslag maakt het helemaal af, wij zijn enorm tevreden! Bedankt!

⭐⭐⭐⭐⭐

Patricia V.

De weidepoort en beslag waren makkelijk te monteren. Wij zijn enorm tevreden, bedankt.
⭐⭐⭐⭐⭐

Lorens H.

Vriendelijk en vlotte service! Bedankt!

⭐⭐⭐⭐⭐

Brecht R.

Deze kastanje palen waren de ideale keuze voor mijn nieuwe kippenren! Snelle en vriendelijke levering, bedankt!

⭐⭐⭐⭐⭐

Arno H.

Zeer tevreden van de English style weidepoort! Goede en snelle service!

⭐⭐⭐⭐⭐

Ruben D.

Qui sommes nous ?

HOUTSTOCK is een houthandelaar die zich gespecialiseerd heeft in houten weidepoorten en houten paardenomheiningen

Naast de weidepoorten en paardenomheiningen hebben wij nog verschillende andere producten in de aanbieding zoals verschillende soorten houten palen. De populairste palen zijn de geïmpregneerde palen, deze palen zijn samen met gecreosoteerde weidepalen zeer duurzaam en perfect te gebruiken als omheining. Als u liever een weidepaal in harhout heeft kan u kiezen tussen kastanje palen en robinia of acaccia palen. Sinds kort hebben wij frans kastanje hekwerk en kastanje poortjes in ons assortiment. Aventoe is er ook een zeer interessante promotie te vinden op onze website, momenteel hebben wij Bilingia terrasplanken in de aanbieding die kunnen dienen als goedkoop alternatief voor bankirai.

U leest het goed, genoeg keuze en voor ieder wat wils!

Buiten de verkoop van allerlei houten producten, poorten en omheiningen bieden wij ook de service aan om deze producten te komen plaatsen. Na het maken van een afspraak via mail of telefoon komen wij een opmeting doen terplaatse. Dit zorgt er voor dat het voor ons, maar vooral voor u, duidelijker wordt op welke manier de plaatsing van jullie gewenste producten zal doorgevoerd worden. Na deze opmeting sturen wij jullie een gedetailleerde offerte door met de bijpassende prijzen. Vanaf dat jullie het akkoord hebben gegeven op deze offerte, gaan we samen op zoek naar een geschikte datum die zowel voor jullie als voor ons past om de plaatsing te komen uitvoeren.

Wij hopen op een aangename en vlotte samenwerking!

Tot snel,

Het HOUTSTOCK-Team

Visite possible sur rendez-vous

Itinéraire

FR